Rimsky-Horns
  • Verzekerd verzonden
  • +31 651278301

  Op zoek naar een nieuwe of gebruikte hoorn in Soest? Rimskys-horns heeft altijd een geschikte hoorn voor u.

Hoorn kopen Soest

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte (wald)hoorn / french horn in Soest, dan bent u bij Rimskys-horns aan het juiste adres.

Verkoop van nieuwe en gebruikte hoorns

Koop nieuwe hoorns uit onze voorraad of bestel via de website. Stuur dan een email via het Contact-formulier voor de gewenste specificaties van de hoorn.

Wij verkopen en versturen waldhoorns over de hele wereld, bijvoorbeeld naar Luxemburg.

Wij zijn leverancier van o.a. Engelbert Schmid, Gebr. Alexander, Cornford en Hans Smit

Hieronder staat een voorbeeld van een hoorn die wij verkopenOnderhoud & Service voor uw hoorn in Soest

Rimskys-Horns werkt alleen met originele hoornonderdelen van het betreffende te repareren merk.

Om een zo afgewogen mogelijk prijs-kwaliteits beeld te laten ontstaan wordt er altijd in overleg met de klant goed gecommuniceerd.

Op aanvraag zijn kosten indicaties voor kleine of volledige onderhoudsbeurten te krijgen.

Dit verschilt per instrument aangezien deze niet allen in dezelfde staat /conditie verkeren.

Bij aankoop van een gebruikt instrument zit er altijd een bepaalde mate van garantie bij, mits het instrument goed en redelijkerwijs behandeld is / wordt.

Bij aankoop van een nieuw instrument zitten er natuurlijk de garanties conform de bepalingen van de betreffende fabriek bij.

Bent u geinteresseerd in een of meerdere hoorns en bent u niet in de gelegenheid naar ons toe te komen dan komen wij desgevraagd (natuurlijk geheel vrijblijvend) naar u toe.

Wat is ultrasoon?

Ultrasoon reinigen wordt gedaan door een ultrasoon machine die gebruik maakt van hoge trillingen die worden opgewekt met een Piëzo-element. Door deze trillingen (vibraties) ontstaat er een trek- en drukspanning. Hierdoor ontstaan er in het ultrasoonbad vacuümbellen, ook wel het cavitatie-effect genoemd. Het reinigingsmiddel in het bad weekt de verontreiniging vervolgens los van het instrument of onderdeel.

De combinatie van een geschikt reinigingsmiddel en het imploderen van de vacuümbellen zorgen voor een perfect gereinigd product. Daarnaast worden ook moeilijk bereikbare oppervlakken met deze reinigingsmethode moeiteloos schoon.

Nadat uw instrument in het ultrasoon bad is geweest, is het van binnen en buiten volledig gereinigd. Dit is vooral een voordeel voor ventiel- en cilinderwerk. Alle kalkaanslag is verwijderd.

Het is ook mogelijk om in Soest hoornles te nemen op uw nieuw aangeschafte hoorn, kijk hiervoor op Online hoornles SoestWij leveren ook Weense hoorns , de Weense hoorn gebruikt een unieke vorm van klep met dubbele cilinder die wordt geassocieerd met de Weense firma Uhlmann uit de jaren 1840, bekend als een pompklep.Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of onze andere services

Hoorn kopen Alkmaar
Hoorn kopen Haarlem
Hoorn kopen Rotterdam
Waldhoorn kopen Amersfoort
Waldhoorn kopen Amsterdam
Waldhoorn kopen Den Haag
Waldhoorn kopen Emmen
Waldhoorn kopen Soest
Waldhoorn kopen Zaandam
Waldhoorn kopen Zoetermeer


Neem vrijblijvend contact met ons op


De voordelen van Rimskys-horns

Levering alle bekende merken
Verzending over heel de wereld
Garantie
De nieuwste technieken
Eigen reparatie afdeling
Eric is zelf hoornist

Over Rimskys-Horns

Eric Borninkhof levert u de beste hoorn in Soest

Eric Borninkhof is de initiatiefnemer van Rimskys-Horns. In 1966 geboren en zijn eerste hoorn-ervaringen opgedaan bij de Koninklijke Almelose Harmonie.


Waarom kiezen voor Rimskys-horns?

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit hoorns over de hele wereld, inruil is altijd mogelijk en onze klanten zijn over het algemeen zeer enthousiast.https://rimskys-horns.com/contact